Husky inleder samarbete med Milebreaker.com!

bild

Det känns superkul att äntligen få börja med det första större samarbetet med Milebreaker som säljer energi och näring med primärt fokus på konditionsidrotter som exempelvis multisport, löpning, triathlon och cykling – alltså alla sporter som även Husky fokuserar på! Milebreaker är även stor partner till tävlingen Ö till ö vilket bådar gott inför kommande avsnitt 🙂

Vi vill gärna involvera er lyssnare i vårt samarbete och därför kastar vi nu ut frågan: vad vill ni veta om energi och kost i samband med träning och tävling? Tillsammans med Erika Rosenbaum kommer jag att besvara utvalda frågor i början av de avsnitt som vi gör tillsammans, så tveka nu inte att få svar från den bästa kompetensen! Handlar det om något särskilt lopp, återhämtning efter distanspass eller uppladdning inför sprint? Grubbla inte, utan maila mig på magnus@huskypodcast.com! De frågor som vi tar med belönas även med ett presentkort på 100 kronor från Milebreaker.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *